Kismalac

2014. október 22. - Feiertag Erik

A McDonald's jelenleg futó promója sok újdonságot hozott, mint pulykát és gombát, vagy libamájat, és végül de nem utolsó sorban írásunk tárgyát, a Magyaros Sertésburgert mely savanyú káposztával szeretne kitűnni a tömegből. Lássuk, hogy sikerült neki!

WP_20141015_004 (Custom).jpg

Való igaz, az összetevők listája nem egy több oldalas valami, két sertéshúspogácsán és a fent említett káposztán kívül paprikás szósz és ugyancsak paprikás szalámi kapott helyet. Nem igazán tudtam mit várjak tőle, de egy dologra nem számítottam: hogy kicsi lesz. Amikor kinyitottam a dobozkát átverve éreztem magam. Ez egy dupla sajtburgernek felel meg méretben. Értem hogy különleges hozzávalókkal készült, de egy dupla sajtburgerért fizettem 990 forintot?

WP_20141015_003 (Custom).jpg

Miután az ember túllép ezen egy egész korrekt szendviccsel van dolga. A káposzta magában valahogy furán kesernyés volt, de amikor egy falatban elkeveredett ez nem volt kivehető. A paprikás íz dominál, egészen jó az összhatás, enyhén mintha csípős is lenne de abszolút nem ez jellemzi a terméket.

WP_20141015_006 (Custom).jpg

Nehéz hosszú posztot írni egy burgerről, amin elgondolkozni sem volt időm mert már el is fogyott. Nem feltétlen az a baj hogy kicsi, hanem hogy ez magas árral párosul. Láttunk már 600-700 forintos időszakos termékeket melyek nem méretükkel akartak hódítani és teljesen jók voltak a maguk szintjén. Részemről csak fanatikus Gyorsétterem Vadászoknak ajánlott, vagy olyan Burger Bloggereknek mint én.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr866816135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása