Magyar hetek a McDonald's-ban

2014. október 02. - Feiertag Erik

Hát eddig tartott a Grand Big Mac, sajnos nagyon úgy tűnik, hogy nem lett az állandó kínálat része, pedig jó lett volna. De hogy feledtessék a bút, tavalyhoz hasonlóan ismét Magyaros promócióval készült a piacvezető vállalat. Igaz, a szürkemarha ezúttal kimaradt, de így is igen impozáns a felhozatal!

majas.PNG

Elnevezések tekintetében nem kreatívkodtak, kiemelik a lényeget. A Marhaburger Sült Libamájjal nem más, mint egy marhaburger sült libamájjal. Az ez alapján nyilvánvalókon kívül erős paprika, lilahagyma, batávia saláta és egy enyhén borsos szósz került bele. Úgy látszik idén ritkábban kapunk különlegesebb burgereket a Mekiben, viszont azokon felhúzza az ember a szemöldökét. Legutóbb az Össztűzburger robbantott, akkor azt hittem nem lehet überelni, most azonban minden esély meg van rá.

kaposzta.PNG

Bár a fenti termék ellopja a show-t, azért a Magyaros Sertés Burger sem tűnik rossz partinak. Két sertéshús pogácsa mellé paprikás szósz, szalámi és savanyú káposzta fért csak be. A kevesebb néha több, remélem itt is ez lesz a helyzet.

gombas.PNG

Hát ezt is megéltük, gomba került egy Mekis szendvicsbe! Bár külföldön már itt-ott használták, itthon ezzel elsőként próbálkozik gyorsétteremlánc. A Pulykaburger esetében egyébként a hús sem mindennapi, nem igazán emlékszem pulykás szendvicsre egyik hálózat kínálatából sem. Ezt sajttal töltik, mellé pedig grillezett gombát, batávia salátát és borsos szószt halmoznak. Mindez hosszúkás buciban szezám- és lenmaggal nyakonöntve.

koret.PNG

Snack is került az asztalra Panírozott Tihany Camembert Darabok és Borsos Burgonya személyében. Desszertnek pedig kipróbálhatunk egy adag Mákos Gubát tejszínhabbal, vagy Barackos-Krémtúrós Pitét. Igazán brutális felhozatal. Minden szendvicsben van valami, ami miatt azt szeretném kipróbálni, ráadásul most elég komoly desszerteket is sikerült mellé csapni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr776752549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása