Batman Burger Hong Kongból

2014. október 01. - Feiertag Erik

Ezúttal egy másik távol-keleti országba látogatunk. Fekete Burger King szendvics után Justice League szériával támad a hong kongi McDonald's, ennek első tagja a Batman Burger.

a_560x375.jpg

A szendvics maga annyira nem különleges. Leginkább a szingapúri éjjeli menü termékére hajaz, melyről pár hete írtunk, főként a tojás használata miatt. Ezen kívül két marhahúspogácsa, sajt, hagyma, és egy rejtélyes sötét szósz (denevér öntet?) kerül bele.

29-batman-burger2.w529.h352.jpg

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de erről nem hiszem hogy bárkinek is Batman jutna eszébe. Valószínű, hogy ezzel a McDonald's is tisztában van, ezért alkalmazzák a fenti minimalista Denevérember dobozkákat ehhez a termékhez. Egyébként ha hinni lehet a microsite-nak, a későbbiekben Superman, Flash és Green Lantern burgerek is várhatóak a felkelő nap országából.

A másik rejtély, hogy miért épp most kerül kínálatba, hisz a 2016-ra tervezett film túl messze van, a mostanában indult Gotham című tévésorozat pedig nem épp Bruce Wayne szuperhős korszakát dolgozza fel, e mellett jobban reflektál az univerzum gonosztevőire is.

Ezzel egy időben a cég csatába küldi a Squeezy Cheese Fries-t is, mely gyakorlatilag sültkrumpli valamilyen speciálisabb sajtszósszal nyakon öntve. Időszakos üdítő gyanánt pedig szénsavas zöld alma teát ihat a nagyérdemű. Úgy látszik Hong Kongban elég komoly egy-egy új promóció felhozatala, valószínű a héten megtudjuk hazánkban mit tervez a nagy sárga M így év végére, remélem hasonlóan terjedelmes akcióra számíthatunk.

via Grub Street

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr166747963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása