Mexihírek Mára!

2014. szeptember 24. - Feiertag Erik

Jó hírekkel szolgálhatunk a mexikói konyha kedvelőinek! Nem elég, hogy az Arriba! Taqueria hűségakcióba kezdett, megnyílt Magyarország első Mucho Burrito étterme is a West End-ben!

arriba.jpg

via Facebook

Az Arriba! Taqueriát szeretjük, jó ár/érték arányú, hazai tulajdonú mexikói ételekkel foglalkozó hálózat. Jelenleg három helyen érhetőek el, az Allee-ban, a Széna Téren és a Teréz krt. 25 szám alatt. Egyébként már készülőben van róluk írás, úgyhogy Arriba rajongók nyugodtan tapadjanak az FFC hasábjaira! Addig is, vessünk egy pillantást a cég hűségakciójára. Következő étkezésnél ne felejtsetek el pontgyüjtő füzetet kérni, melybe minden megvásárolt menü után egy luchador pecsétet kaptok. Ha összejött 9 darab, a következő menütök ingyen van! Ez főként azoknak jön jól akik amúgy is sokat járnak Arribába, de jó kedvcsináló lehet ha nap mint nap útba esik az egyik étterem.

mucho.jpg

via Facebook

Nagy nap volt a hétfői, ugyanis megnyitott a nyárra ígért Mucho Burrito! Ez egy kanadai gyorsétteremlánc, mely főként a mexikói konyha klasszikusaival foglalkozik, így quesadilla, taco és burrito is megtalálható kínálatukban. Ezen kívül különlegességként érdemes megemlíteni ropogós tortilla tányéron felszolgált salátáikat, melyek üde színfoltjai lehetnek az étlapnak. Az étterem a West End ételudvarán található, hátul a Burger King környékén a Jack's Burger mellett.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr226725399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása