Harcosok Taco Klubja

2014. szeptember 21. - Feiertag Erik

A Harci Klub első szabálya: Senkinek egy szót se a Harci Klubról. A Harci Klub második szabálya: Senkinek egy szót se a Harci Klubról. Tyler egy szem villanykörte fényénél áll és a klub szabályait sorolja. A küzdelem párokban zajlik, egyszerre egy pár harcol ing és cipő nélkül. A Tylert körbevevő sötétségben lassan testet öltenek a harcosok - középiskolás srácok.

tumblr_mrwrrelRCM1qic90ko1_500.gif

via Tumblr

 Ébredés az antiochi Taco Bell étteremben. 

Míg Tyler félmunkaidőben mozigépészként dolgozott, középiskolás diákok elindították a saját Harci Klubjukat. Egy kaliforniai Taco Bell-ben. Nappal, suli után a gyerekek begyűltek a legközelebbi étterembe, és verekedni kezdtek. Minden nap egy-másfél órát töltöttek a klubban, se vendégekkel, se eladókkal nem törődve gyepálták egymást.

 Az étteremvezető Csikorgó Fogsora vagyok. 

Ez azért elég kellemetlen mindenkinek aki ott próbál nyugodtan étkezni, másrészt ha valaki komolyan megsérül annak nem csak rájuk nézve lesz fájó következménye, de a vendégekre akik nem szedték szét őket, és a személyzetre, mely ugyancsak nem tett semmit. Úgyhogy végül a vezetőség a legegyszerűbb döntést hozta: Bezárták az úgynevezett lobby részt (azaz ahol az emberek rendelnek és étkeznek). Arra az egy-másfél órára, amikor a Klub Gyűléseit tartották volna. Mindemellett a Drive Thru részleg zavartalan működik, így ha valaki nagyon akar odaállhat brummogva egy taco-ért, valószínűleg nem hajtják el. Legfeljebb az orrára kötik, hogy senkinek egy szót se a Harci Klubról és hogy ha az az első alkalma, küzdenie kell.

Taco-Bell-Fight-Club.jpg

 Ébredés az Igazgatói Irodában. 

És hogy a srácok miért épp az étteremben rendezték ügyes-bajos dolgaik? Egyszerűen féltek a diritől. A rendőrség már dolgozik az igazi megoldáson, mert azért valljuk be, lezárni egy éttermet napi két órára azért, hogy ne ott verekedjenek a város Tylerei és Durdanjei, csak tüneti kezelés.

via FoodBeast, meg az első bekezdés nagyrészt Chuck Palahniuk Harcosok Klubja című regényéből

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr496715275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása