Új étteremlánc a magyar piacon

2014. szeptember 15. - Feiertag Erik

Aki sűrűn járja a West End-et, biztosan látta, hogy a Wienerwald helyén építkezés folyik. Egy nem túl ismerős Surf 'n' Fries logo díszeleg a plakáton. A következőkben kiderül, mit is tud a rejtélyes új étteremlánc!

WP_20140903_001 (Custom).jpg

A Surf 'n' Fries egy horvát étteremhálózat, mely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott. Az ország leggyorsabban növekvő franchise vállalata az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban, idén pedig további terjeszkedést tűztek ki célul. Hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megjelennek, de tervben van a Ukrajna és Németország is. Ha az USA piacán is meg tudják vetni lábukat, az azt jelentheti, hogy határ a csillagos ég.

fogos.jpg

via mekanist

Itthon hasonló témában egyelőre a Bel Frit van csak jelen, ők azonban elég fapadosak a horvát vállalathoz képest. A Surf 'n' Fries saját, levédett csomagolással rendelkezik, mely az utazás közbeni étkezést segíti elő. A kartontasakokban nem csak a krumpli kaphat helyet, van szószos, üdítős, vagy akár snack-es bővítmény is.

A főként mediterrán ízvilágú termékekkel operáló étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószon kívül lesznek különböző szendvicsek, hamburgerek is, olyan termékek, melyek a cég weblapján egyelőre nem találhatóak meg. Fontos még kiemelni, hogy a Subway-hez hasonlóan egyes szendvicseket lehetőségünk lesz személyre szabni, olyan és annyi zöldséggel ahogyan mi szeretjük. Árak tekintetében elég szimpatikusnak tűnik az új étterem, egy nagy sült krumpli két szósszal várhatóan 600 forintba fog kerülni, a menükhöz kapható üdítő pedig újratölthető lesz a Pepsi termékeivel.

gyerek (Custom).jpg

A gyerek menü hippi VW-vel támad

A Surf 'n' Fries időszakos akciókkal is készül, és tervben van a vidéki bővülés (egyelőre Szegedről szólnak a pletykák), valamint a fesztiválokra való kivonulás. Ezek gondolom valamilyen szinten az első, West End-ben októberben nyíló étterem sikerétől is függnek, remélem nem ők lesznek azok, ahol senki sem áll sorba. Ezen kívül fontosnak tartják kihangsúlyozni a minőséget, a csirkemell falatkák és a marhahúspogácsa egyaránt minőségi húsból, adalékanyagok nélkül készül.

Aki a Wienerwald-ot siratja, annak van egy jó hírem: A cég nem vonult ki hazánkból, csak költözik. Éttermük ezentúl az Astoria közelében lesz elérhető, várhatóan szeptember végétől. Újabb nyitásokról nincs infónk, reméljük az is bekövetkezik majd.

Akinek tetszik az ötlet és éttermet akar, ne habozzon, mert a vállalat franchise partnereket keres. Ezzel kapcsolatban minden infót megtalálsz a lánc honlapján.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr896673207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása