CamemBurger

2014. szeptember 02. - Feiertag Erik

A Don Pepe kínálatában egyre hangsúlyosabb a hamburger, mi sem mutatja jobban, mint hogy augusztus óta minden hónapban egy-egy különleges darabbal készülnek. Ezúttal CamemBurgert dobott a gép, mely a megszokott gyorséttermi vonalat követi, azaz egy-két újítás mellett a szokásos összetevőket tartalmazza.

camemburger.PNG

Nem hiszem hogy nagy fantáziára lenne szükség a CamemBurger legkülönlegesebb hozzávalójának kitalálására. Bizony, camembert sajt, mégpedig grillezve. Ezen kívül panko morzsában panírozott csirkehúst, paradicsomot és salátát tartalmaz. A promóképre rossz ránézni olyan PhotoShop szaga van, a valóságban ennél biztos szebb.

A panko morzsa gyakorlatilag japán zsemlemorzsa. Fehér kenyérből készül, nagyobb darabokból áll és szárazabb mint a hazai, ennél fogva kevésbé szívja meg magát olajjal és ropogósabb bundát képez a húson.

via Tadaam

A szendvics ára 2190 forint, amiben benne van egy adag Don Pepe krumpli és szósz. Ennél olcsóbban a Burger King-ben Angus XT-t kapunk menüben, és még desszertre is marad pénzünk. Tegnap óta érhető el az éttermekben, aki ki szeretné próbálni annak szeptember végéig van rá ideje. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr626657195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása