Szeméttel fizetni McDonald's-ban?

2014. augusztus 31. - Feiertag Erik

Svédországban nem olyan meglepő a fenti kérdés, mint itthon, ugyanis fővárosában időszakosan hulladékot is elfogadnak fizetőeszközként.

trash (Custom).jpg

Stockholmban meglehetősen fura plakátok kerültek ki az utcára. Fekete kukanejlon lóg róluk, melyen a következő felirat áll: We now accept cards, cash and cans. Azaz a város McDonald's éttermeiben (fesztiválok idején) mostantól kápé és kártya mellett fémdobozzal is fizethetnek a vendégek. 10 darab sajtburgert vagy hamburgert, 50 pedig Big Mac-et ér, sajnos másra nem költhetjük el frissen gyűjtött szemetünket.

sweden (Custom).PNG

Pedig amúgy lenne mire, elég szép BBQ felhozatal van jelenleg a Skandináv országban. A marha vagy csirkehússal kérhető szendvics/wrap kínálat különlegessége a krémes barbecue szósz és a Pepper Jack sajt, ami amúgy itthon sem lenne nagy extra, de egy Big Mac helyett bármikor jöhet bármelyik.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr16650663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása