Húsgombóc metróban? - Subway

2014. augusztus 12. - Feiertag Erik

Régóta szerettem volna kipróbálni a Subway napi akciós menüjén is szereplő Húsgombócos szendvicset, de valahogy sosem jött össze hogy csütörtökön útba essen egy ilyen étterem, úgyhogy végül mindig kimaradt. Egészen mostanáig!

sotd_web-nyito_597x355px.jpg

Subway-ről sosem írtam annyit amennyit szerettem volna, és ahogy nézem az egységeket, nincs annyi vendég mint azt ők szeretnék. Hát remélem mindkét dolog fordulni fog, akár egyik a másik hatására de ez majd idővel kiderül. Amiért viszont mindenképp érdemes megemlíteni őket, az egyrészt hogy nekik van a legtöbb éttermük a világon, másrészt a szendvics ott áll össze a szemünk előtt és gyakorlatilag azt kérünk bele amit akarunk.

WP_20140731_15_51_43_Pro (Custom).jpg

Utóbbi miatt végül is elég nehéz írni a termékeikről, hiszen ha valami nem egészen lett eltalálva az összeállításnál az a vásárló hibája, nincsenek előre lefektetett receptek. A csütörtökön 690 forintos áron vásárolható Húsgombócos Subba én a nyilvánvalón kívül sajtot, salátát, paradicsomot és egy sajtos szószt tetettem, a kenyér parmezános volt és kértem hogy pirítsák meg.

WP_20140731_15_52_12_Pro (Custom).jpg

Hogy a húsgombóc mennyire való szendvicsbe az viszont egy kicsit nehezebb kérdés. Elég jól végig van pakolva velük a Sub, tehát mindenhova jut belőle. Igazából a paradicsomos szósz jelentett kisebb problémát, amiben értelem szerűen főnek. Ez sajnos képes eláztatni a kenyeret, és aztán jön a sarki túltöltött gyros effektus amikor elkezd a kezünkön is megjelenni. Valamilyen szinten negatívumként róható fel, de ha az ember nem útközben tervezi fogyasztani akkor nem igazán nagy probléma.

WP_20140731_15_52_19_Pro (Custom).jpg

A húsgombócok elég közel vannak az Ikeás féléhez így rossznak semmiképp sem mondható, a házitól némiképp elmarad de ez talán elfogadott dolog ha gyorsétteremről van szó. Szerintem túl kemények, tömörek de lehet valakinek épp ez jön be.

WP_20140731_15_53_10_Pro (Custom).jpg

A húsgombóc, főleg az öntetével nem a legjobb választás szendvicsbe, viszont mindenképp érdekes koncepció amit egyszer mindenkinek érdemes kipróbálni. A Subway totális testreszabhatósága miatt pedig végül igazán rossz szendvicset elég nehéz csinálni. Sokan mondják hogy drága hely és valamilyen szinten igazuk is van, de ezek a napi akciós ajánlatok teljesen jó árban vannak, ezekbe érdemes belekóstolni mert egész más mint egy Mekis burger.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr326597055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása