Nem ér annyit - Mexikói Chili Whopper

2014. július 30. - Feiertag Erik

A Burger King-nek mindig is jó érzéke volt a mexikói Whopperekhez. Pár éve a Mexikói Medve Kedvence egy zseniális termék volt panírozott csilis-babos-kukoricás pogácsával feldobva, tavaly pedig Nacho Whopper névadó különlegessége, a nacho chips volt ami év végi toplistámba emelte a burgert. Idén nyáron újra előkerült a Közép-amerikai ország ízvilága, azonban ez egy kicsit gyengébbre sikeredett. Hogy miért, azt megtudhatjátok a tovább után!

2945 (Custom).jpg

Nem feltétlen volt pontos a megfogalmazás a bevezetőben. Sokkal inkább semmilyenre sikeredett mint gyengére. A szendvics jó, mert a Whopper is jó és az enyhén csípős szósz csak javítani tud ezen. De megéri-e a magasabb árat ez? Ez főleg a jelenleg is futó Napi Akció miatt fontos kérdés, ahol a hét minden napján más menü kóstolható meg 999 forintos áron.

WP_20140605_17_07_54_Pro (Custom).jpg

Ahogy végül is fent már összefoglaltam, az összetevők listája nem kínál semmi igazán különlegeset. Adottak az alap Whopper hozzávalók, azaz marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, ezen felül sajt és fűszeres csili szósz kerül még bele. Ebből amit amúgy bármikor nem kérhetünk a szendvicsbe, az a szósz. Nem rossz, valóban csípős de azért messze van egy jalapeño paprika erejétől is, érezni lehet ugyan, de aki erősre vágyik az csalódni fog.

WP_20140605_17_08_07_Pro (Custom).jpg

A többi a szokásos. A Whopper egy eléggé bejáratott termék, gyakorlatilag zászlóshajó a lánc kínálatában, így ezzel nincs baj. Az összetevők nem nyomják el egymást, minden érződik, a sajt is jó hogy van, meg a fenti szósz is. 

WP_20140605_17_08_28_Pro (Custom).jpg

Szeretnék szakítani a számjegyes pontozással, ez már a korábbi írásokból is látszott szerintem. Egyszerűen túl lesújtónak hangzik egy 2-3/5-öt adni rá, de nem érdemel többet. Drága, nem nyújt igazán mást mint a többi termék, ennyi a baj vele, de a szám sokkal komolyabb problémákat sugall. Én a magam részéről nem ajánlom senkinek, esetleg ha minden nap Burger King-ben kajálsz és unod már a régieket akkor próbáld ki, de igazából ugyanúgy unalmas lesz mert ez csak egy picit csípős Whopper sajttal, semmi több.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr396558161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása