KFC Zinger

2014. június 05. - Feiertag Erik

Úgy tűnik, a KFC megpróbálja átvenni a Burger Kingtől azt a Have it Your Way megoldást, melyet a lánc egyre kevésbé emel ki plakátjain és reklámanyagain. Jó példa volt erre a Qurrito melyet különböző extrákkal lehetett még laktatóbbá, ízesebbé tenni. Sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy azóta mindkét kiszerelés az állandó kínálat részét képzi, a választható extrákkal együtt. E mellett fél-új szendvicsek és az előbb említett variálgatás került nyár elején reflektorfénybe.

kfc_zinger_fb_ad.jpg

Az egyik ilyen termék a Zinger szendvics, mely nem újdonság ugyan, de klasszikus és közkedvelt burgere a cégnek. Ez salátát, majonézt és H&S panírba forgatott csirkemellfilét jelent, tavaly írtunk is róla hiánypótló rovatunkban.

Rajta kívül még egy új szendvics kerül az akciós kínálatba, mondhatni a Zinger testvére, a Filé szendvics. Nagyjából ugyanarról van szó, azonban a panír nem csípős, hanem a Kentucky-féle, ilyet használtak anno a The BOSS esetében is, de a Kosarakban is van ilyen módon elkészített comb vagy csirkerész. Mindkét szendvics 890 forintba kerül, menüben pedig 1390 így a KFC-hez képest viszonylag olcsón megússzuk, bár az is igaz, hogy egyik szendvics sem egy Grander.

file.jpg

Az eddigi +sajt és +bacon lehetőséget most egy új dologgal bővíti a vállalat. Rajtuk kívül lehetőség van rösztit is kérni a szendvicsekbe. Amúgy is van kéznél a MegaPocket miatt, így egy tök kézenfekvő, mégis jó és érdekes összetevővel bővíthetjük az amúgy semmi extra tartalmat. További jó hír az ár, ugyanis a sajthoz/baconhöz hasonlóan ez is csak 100 forint pluszba kerül.

kfc_file_box_packshot_750x750.jpg

Ahogy az mostanában lenni szokott, mindkét szendvics elérhető Box kiszerelésben.Ilyenkor a szendvics mellé 5 Hot Wings jár, valamint üdítő és sültkrumpli. Ez egységesen 1790 forintba kerül, ez mondhatni a standard Box ár.

kfc_summers_bb.jpg

És ha már nyár, üdítő fronton is újít kicsit a vállalat. Az ilyenkor megszokott Mojito mellé megérkezett a Pina Colada is ananász darabokkal, alkoholmentesen. Ezeket 590 forintért vesztegetik. Jó pár hete próbáltam egy Mojitot és nem igazán fogott meg, nekem túl édes volt, talán pont az hiányzik belőle amit kihagytak. Minden esetre aki unja már a szokásos Pepsi választékot annak érdemes kipróbálni mert valóban más mint azok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr156306134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása