Nyamiburger az új CBH

2014. január 16. - Feiertag Erik

Ezennel letudtam minden tavalyi tartozásomat. A Meki tavalyi utolsó promójának számomra kevésbé érdekesebb darabja került a kezem közé. A McHST után reméltem, hogy a drágább burger legalább az OK szintet megugorja, ehhez képest megint csalódnom kellett, de nagyon pozitívan.

banner.jpg

A 2013-as Én Hamburgerem nyertesei közül Nyamiburger sikerült a legjobban. Persze, McTipszmiksz nem is akart újat mutatni, csak egy egyszerű de jó Royal variáns volt, HST-ben pedig csak az árát szerettem. És akkor jön a fekete ló sajtos-baconös buciban, és felül CBH mellé a képzeletbeli Best of McDonald's Csirkeburger trónra.

smallWP_20140108_12_52_26_Pro.jpg

Ha egy dolgot ki kellene emelnem, az a füstölt mozzarella lenne. Ez adott az amúgy semmi extra szendvicsnek egy olyan löketet, mint nyáron a kukorica-barbecue páros a BBQ Max esetében. A panírozott csirke, saláta, paradicsom, bacon és a fokhagymás-tejfölös szósz mind kiegyensúlyozottan volt jelen, kicsit talán elnyomták a sajtot de az annyira mindig érződött hogy hozzátegyen az ízhez és végül egy egész ponttal megemelje az osztályzatot.

smallWP_20140108_12_52_12_Pro.jpg

Az egyetlen dolog amibe bele lehet kötni az a méret, hát nem egy Big Tasty az biztos, de ekkorára számítottam, csirkés szendvicsek ritkán szoktak e fölé menni, esetleg ha hosszúkás buciban érkezik. Ennek fényében kicsit soknak hathat az ára, amit valószínűleg a mozzarella és a baconös-sajtos buci dobott meg, utóbbit mondjuk simán le lehetett volna cserélni sima szezámmagosra mert sokat nem lehetett belőle érezni (már csak azért sem, mert belül is volt sajt is bacon is).

smallWP_20140108_12_52_56_Pro.jpg

Így év elején elég komoly konkurencia csöppent szegény köré, a BK Csibeheteket hirdetett, a KFC meg mi mást promózna, de szerintem ilyen közegben is rendben van Nóri alkotása. Ha nagyot akarsz a témában, akkor mint mindig, úgy most is Grander a válaszom viszont ha valami különlegesebbre vágysz akkor a Nyamiburger tökéletes választás lesz. Pontszámosítva 5/5, azaz a legjobb tavalyi burger idén!

smallWP_20140108_12_53_50_Pro.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr876306179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása