Amerikai bucikkal támad a francia McDonald's

2013. december 22. - Feiertag Erik

Ez van amikor a Franciák beleunnak a baguettbe. Mindig arról van szó, hogy próbálják egy-egy ország számára átszabni a termékeket, ezúttal épp fordítva, megpróbálják úgy szabni őket, hogy amerikainak, külföldinek hasson. Ennek szellemében a Meki három burgerrel támad, melyek alapja három amerikai zsemle, bármit is jelentsen ez.

banner.jpg

Double Cornbread BBQ, ahogy neve is mutatja kukoricakenyéren érkezik. Ezt leszámítva eléggé hasonlít a BK karácsonyi szendvicsére mert sajtot, salátát, pirított hagymát és barbecue szószt tartalmaz, meg két marhahúspogácsát, amiben viszont nem hasonlít a BK karácsonyi szendvicsére. Nem ígér sokat, de azt valószínűleg jól hozza és a két hús még sosem jelentett rosszat, kivéve akkor amikor minden mást elrontottak de ilyen most hirtelen nem jut eszembe. Akit bővebben érdekel a dolog annak tudok ajánlani egy galériát, ahol remegő kézzel készített képekben bemutatják a szendvicset.

01.png

Ezzel szemben Grand Bagel Cheese sajttal harcol a vásárlók kegyeiért, ugyanis két féle, Cheddar és Ementáli került bele, plusz sajtszósz. Két húspogácsa pipa, saláta pipa, hagyma nincs de arról szó se volt. A bagelre kerül szezámmag és mák mert Amerikában így szokás. Mivel sajton és húson kívül semmi erősebb íz nincs benne, valószínűleg sajtos hús íze van, a saláta miatt viszont jobban csúszhat mint egy Rösztiburger, gondolom jól jár vele aki ilyet rendel.

02.png

Emlékeztek a sokat emlegetett 1955 burgerre? Na az utolsó darab olyan buciban érkezik, mint az. Bár az évszámos szendvics már 2011-ben járt az országban, most is simán el lehetne lőni, vagy mindez arról árulkodik hogy nem olyan jó a fogadtatása, mint ahogyan kinéz? Ezt csak akkor tudhatjuk meg, ha végre mi is a kiválasztottak közé tartozunk majd, addig marad a vágyakozás és az irigység, ki-ki válassza ki amelyiket kedve tartja. Shiny Double Bacon az előzőek után meglepő módon két marhahúspogácsával, sajttal és salátával szolgál, meg a neve alapján meglepő baconnel de nem a Lotteriás fajtával hanem a megszokott lapossal. Az öntet egy bizonyos fehér Krémes Szósz, de nem vagyok kiváncsi mit ke-vertek bele.

03.png

Sokat írom hogy de jó nekik meg minden az ehhez hasonló posztokban, de idén év végére elég jó lett a felhozatal mindhárom nagy gyorsétteremláncnál, ezek meg nem nyújtanak igazán semmi olyat amit ne láthattunk már itthon is. Ha a következő hetekben Mekiben jártok vagy rendeltek egy Santát a Burger King-nél gondoljatok arra, hogy most Európa egyik legjobb promós burgerét eszitek.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr226306190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása