Különleges meglepetéssel készül a McDonald's

2013. szeptember 07. - Feiertag Erik

A legnagyobb lánc eléggé elkezdte nyomni következő promóváltását. Állítólag 'különleges meglepetésben lesz részünk', ám ennél többet még nem árultak el. Minden esetre készült egy meglehetősen passzív facebook event is a dolognak, megpróbálunk találgatni kicsit, aztán vagy bejön, vagy nem.

különleges banner.png

Sokan biztosan az Én Hamburgerem verseny győzteseire gondolnak, de véleményem szerint ez még kicsit odébb van - bár tényleg meglepetés lenne, ha a bejelentés után ilyen hamar kezünkbe kaphatnánk a szendvicseket. Ezt leszámítva három dologra tudok gondolni, és igazából mindnek örülnék, és szerintem ti is.

big tasty.jpg

1. BigTasty: Nem lehet elégszer elmondani, hogy kérjük vissza a BigTastyt. Gyakorlatilag a lánc egyetlen burgeréről van szó, mely képes méretben és ár/érték arányban versenyre kelni a konkurens Burger King Whopperével. A BigMac mint zászlóshajó ikonikus bár, de nem épp kielégítő méretű darab, főleg a fentebb említett konkurenciával szemben - erről szeptemberben még értekezünk, stay tuned!

1955.jpg

2. 1955 burger: Ez az, amit a hazai közönség még nem láthatott (és élőben én sem), de aki követi a blogot biztosan belefutott már egy-egy európai hírnél. Annak ellenére, hogy valójában semmi igazán különlegeset nem tartalmaz, a szendvics nagyon jól meg van komponálva, a BK stílusát hozza, miszerint a kevesebb néha több.

angus.jpg

3. Angus húsos szendvics: Nálunk a Burger King volt az első, aki ilyen burgerrel próbálkozott, és az, hogy végül állandó tagja lett a kínálatnak bizonyítja, hogy sikeres termékről van szó. Sok helyütt külföldön a McDonald's is árul ilyesmit, általában csak időszakosan, talán ez jut el hozzánk is. Már csak abban kell reménykedni, hogy nem valami jellegtelen összeállításba kerül bele, bár az Angus hús önmagában képes sokat dobni egy szendvicsen, elég csak a konkurencia első fecskéjére gondolni.

Persze, lehet hogy tévedek és nagyon mellé lőttem, de remélem azért sikerült valamennyire 'felfedni az igazságot.' Semmi sem szivárgott még ki, így akármi lehet, a fentiek csak olyan dolgok, melyeknek örülnék, és végül is nagy meglepetés lenne bármelyikük kínálatba kerülése.

Update: Pont ma fogták magukat, és borítóképet cseréltek, keresztülhúzva az egész posztot. Betyáros meglepetés és szarvak a dobozokból, valami magyaros promó lesz, talán szürkemarha hússal, de az Angus sincs kizárva szerintem, bár az ír marhákat merész lenne betyárosnak nevezni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr296306230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása