Subway rövidek

2012. október 04. - Feiertag Erik

Két akcióval örvendeztet meg minket a Subway mostanság, az egyik egy új szendvics, a másik pedig egy IceFruit promóciós kampány, melynek keretén belül ha 30 centis szendvicset és egy fél literes CocaCola terméket vesztek, akkor ajándékba kaptok 0,25 liter IceFruitot, ami bár nem sok, viszont ha épp egy korty italra lenne szükséged azért jól jöhet.

frissítő kombináció.png

A másik viszont tök jól hangzik, egy baconös grillcsirkés szendvics, ami a hangzatos Csirke Bacon Ranch Melt névre hallgat. A fenti két összetevőn kívül tonnányi zöldség, olvasztott sajt, meg valami fehér cucc, valószínűleg majonéz vagy valami nagyon a szendvicshez illő szósz. 15 centis Sub lévén az ára nem lehet olyan brutálisan drága,  bár a céget ismerve biztosan nem is egy PárSzázas ajánlatról van szó.

a vadnyugat íze.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1006306363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása