Egy tucat kupon nyárra a BurgerKingtől!

2012. május 14. - Feiertag Erik

Ebben a kuponos dologban a BurgerKing egyértelműen alázza a mekit. Bár nincsenek 'két szendvics 50% kedvezménnyel' ajánlatok, viszont olcsóbban kínálnak többet és jobbat, és ez lassan már az alap menükre és a promóciókra is igaz lesz.

Most a nyár és a foci EB van középpontban. Utóbbi keretében kapunk egy snack-pack szerű ajánlatot (7 nuggets + 7 burrito + 12 hagymakarika + 5 csirkeszárny + 2 nagy sültkrumpli + két szósz) ami nem éppen az olcsó kategória versenyzője, viszont cserébe minden snacket megkóstolhatunk.

snack.PNG

Fagyi fronton annyi a lényeg, hogy egy sima menü áráért ajándékba kapunk egy fagyit. Van ilyen Dupla sajtburgerrel (1250) és Fiesta tortillával (1310). Ezen kívül van Whopper + Whopper junior + nagy sültkrumpli + két öntetes fagyi 1750 forintért, és Whopper junior + nagy sültkrumpli + jegeskávé 1190-ért.

Persze nem lehet kupon akció a standard X szendvics menü + Y ajándék szendvics típusú akciók mellett. Ebből van Whopper junior + Rodeo (1240), Long Chicken + Long Chicken (1550), és Long Chicken + Whopper (1600). Hasonló alapokon nyugodva, csak a sültkrumplit 12db-os hagymakarikára cserélve vehetünk még Hot Chili Whoppert ajándék Chicken Whopperrel 1990 forintért. Meg még van 2 nagy sültkrumpli fél áron, de ez szerintem nem sok vizet zavar.

A végére hagytam a kedvencem, ami bár nem a világ leglaktatóbb összeállítása, viszont az biztos, hogy mindent tartalmaz amiért szeretjük a BK-t (vagyis majdnem mindent, sajnos Whopper nincs benne). Rodeo szendvics üdítővel és 8 darab hagymakarikával 890 forintért, részemről meg is van mit fogok enni ha BurgerKingbe megyek és nincs kipróbálandó promóciós szendvics.

rodeo és 8 hagyma.PNG

A kuponok mától június 17-ig válthatóak be.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása