BK kuponok és karóra

2012. január 05. - Feiertag Erik

Egy ideje már látom a városban az "Egyél magadnak egy IceWatch karórát!" plakátokat, és eddig nem igazán tudtam, miről van szó. Jó, persze, a BurgerKingben ilyen órát lehet nyerni. Valahogy. De hogy? Szerencsére ma felkerült a lényeg (vagy a chrome-om megint megviccelt :/ ).

burgerking-óra.PNG

Új kuponakció, hurá! Igaz, ezúttal csak 19 darabot kapunk, de mivel a Whopper Junior + Rodeo menü sajátot kapott, ez megbocsátható bűn. Különösen, ha meglátjuk, miért kellett csökkenteni a számot. Helyet kapott ugyanis egy hat helyet foglaló karóra kupon, melyen pecséteket gyüjthetünk, és magában foglal négy ajánlatot. Ez most így lehet, hogy egy kicsit zavarosan hangzik, de ha ide kattintotok, máris minden kitisztul, máris minden érthető.

Minden vendég, aki a promóció időtartamán belül elfogyasztja az érvényes kuponfüzet 1-2-3-4-es sorszámú ajánlatát, helyesen kitölti a kuponfüzeten szereplő nyereményszelvényt, sorsoláson vesz részt.

A 4 menü elfogyasztásakor az étterem pecséttel látja el nyereményszelvényt. A játékban csak a teljesen kitöltött, 4 helyen lepecsételt és helyes válasszal ellátott szelvények vesznek részt.

Sorsolás helyszíne és időpontja: 2012. március 9. 10.00 óra. 1066 Budapest, Oktogon tér 1.

Nyertesek értesítése: A 60 szerencsés nyertest a Fusion Zrt. a sorsolást követő 5 munkanapon belül a nyereményszelvényen megadott elérhetőségen értesíti, valamint a nyertesek listája feltüntetésre kerül a www.burgerking.hu weboldalon.

 

Nyeremények átvétele:

- Budapesti lakcímmel rendelkező nyertesek a nyereményt a sorsolást követő 30 napon belül átvehetik a 1066 Budapest, Oktogon tér 1. címen található Fusion Zrt. irodájában, munkanapokon 10-17 óra között.

- Vidéki lakcímmel rendelkező nyerteseinknek a nyereményt a sorsolást követő 30 napon belül a szervező postai úton juttatja el.

 

Amennyiben sorsoláskor a nyereményszelvényen bármilyen visszaélés látható, a szervező a nyereményt megtagadhatja!

A nyereményjáték lényege röviden ennyi, és ahogy én látom, nincs semmiféle megkötés arra nézve, hogy a BurgerKing alkalmazottai játszhatnak-e, úgyhogy ezúttal mindenki rivális. Ezen kívül, ha már legalább egy pecséttel rendelkeztek, akkor kedvezményesen vásárolhattok ilyen karórát. Minden pecsét 1000 forintot ér, és maximum négyet válthattok be, és bár nem láttam leírva, de gondolom kupononként egyet-egyet, szóval két egyes számú cetli nem ér - szerintem. Ezt a kedvezményt az itt felsorolt üzletekben (Nem BurgerKing éttermek!) használhatjátok fel.

Akkor most pár szót a kuponokról, mert végül is a post címe is ez, az óra csak egy extra, abban nem lehet része mindenkinek. Ahogy minden akció esetében, úgy itt is vannak jobb, és rosszabb ajánlatok, aki az órára hajt, annak szerencséje van, egész jó ajánlatok lettek pecsétgyűjtőnek kinevezve:

-Rodeo szendvics + Long Chicken menü - 1350,-

-Snack ajánlat (közepes sültkrumpli, 6 db chicken nuggets, 4 db burrito, tálkás ketchup, tálkás majonéz, 8 db hagymakarika) - 1390,-

-Grill Steakhouse menü + Rodeo menü - 2060,-

-Whopper + Dupla Sajtburger menü - 1390,-

Ami ebből a tanulság, hogy ha csak a 4000 forint kedvezményért akarod elhasználni a kuponokat, inkább ne tedd, vedd meg az órát drágábban. A kedvezmény csak akkor éri meg, ha amúgy is elennéd a nagy részét a négyesnek, vagy ha nyerni akarsz, persze.

Most így nem emlékszem pontosan a korábbi összeállításokra, de ez most tényleg egy olyan, amin bárki talál neki tetsző dolgot. Van sok emberes kupon, van olyan, ami inkább egy személynek jó, van kávés és van tortillás, van amihez fagyi jár, és van, ami nem ehető ajándékot tartalmaz. Konkrétabban ajándék SOS Love zene letöltőkártya, BurgerKing top 10 CD, és Elevenpark belépő. További pozitívum, hogy az árakkal nem mentek a világűrbe, a legdurvább kuponnal 2590 forintot kell fizetnünk, de ettől az SOS Love-os zeneletöltős izé miatt úgyis mindenki elriad majd. Érdemes kinyomtatni, és a zsebben/pénztárcában tartani, bármikor jól jöhet.

Még egy lényeges infó lemaradt, ez a karóra miatt sem mindegy:

A promóció a magyarországi Burger King éttermekben (kivéve Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren lévő Burger King étterem) 2012. január 9. és február 29. között zajlik.

Az órákról pedig itt találhattok infókat: www.baloghekszer.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr836306489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása