Tre Mo Lo jelenti: Best of McDonald's 1.

2011. január 24. - Feiertag Erik

A meki az Amerika Csillagai után újabb két részes akcióval jelentkezik, mely ezúttal a Best of McDonald's nevet kapta. Ebből már sejteni lehet, hogy régi nagy kedvenceket láthatunk újra, bár nekem csak az első ami rémlik. Az első akció január 27-től él március 2-ig, és 3-án már jön is a következő felvonás.

CBH: Újra ittvan a legeltaláltabb csirkés szendvics amit valaha gyorsétteremben árultak, éppen ezért nagy szerencse hogy minden évben behozzák. Majonéz, hagyma, jégsaláta, baconös-borsos sajt (ez mintha tavaly csak sima sajt lett volna, bár lehet hogy tévedek), csirkehús, opcionálisan kérhető bacon kapott helyet szezámos-baconös zsemlében, mely remélem idén is szögletes lesz. Ha jól láttam, még nincs róla írás, úgyhogy idén be lesz pótolva:)

New York szendvics: Tavaly is volt burger hasonló névvel, azt hittem ugyanaz lesz, de teljesen más, csalódnom azonban mégsem kellett, mert a leírás meggyőzött arról, hogy érdemes várni rá így is. A szendvicsben majonéz, mustár, lilahagyma, uborka, jégsaláta, paradicsom, 2 szelet sajt, 2 marhahús, és a bacon fogja az ízt szolgáltatni, a buciról nincsenek információk. Erről is lesz írás szerintem, a két marhahús csábítóan hangzik.

Ezen kívül lesz még burgonya spirál, meg mozzarella falatok, őket valószínűleg ti fogjátok véleményezni a kommentekben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr16306608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása