Hot Jalapeno!

2010. december 01. - Feiertag Erik

 A Hot Jalapeno első, félresikerült tesztje után most itt a második, az igazi, amiből kiderül, hogy az első mégsem volt annyira félresikerült, mint amilyennek tűnt.

Mert ennek teljes felszereltséggel (magos buci, paradicsom, Cheddar sajt, McRoyal hús, saláta, McMex szósz, jalapeno paprika, bacon) majdnem ugyanolyan íze van, mint az El Picanének, csak egy kicsit csípősebb ha épp paprika is van a falatban, meg néha azért érződtek a magok is (amit én annyira nem komálok.

A probléma oka szerintem az, hogy a különbséget jelentő adalékokat, mint például a Picantéban a tejfölös szósz, nem lehetett érezni. Amit meg igen (Salsa és McMex szósz), azoknak meg meg se lehet különböztetni az ízüket. 

Úgyhogy, ha e két burger közül akarsz választani, akkor a döntésedet leginkább az fogja befolyásolni, hogy közepesen csípős, vagy nagyon csípős szendvicset akarsz enni. Utóbbit tényleg érdemes menüben enni, hogy legyen mivel "hűteni" kicsit a szánkat.

4,5/5-öt adok rá, de nem azért mert alig különbözik a tesójától, csak valahogy az jobban tetszett, meg hát említettem korábban hogy nem a magos zsemle a zsánerem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr776306629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása