BK páros ajánlatok kuponakció!

2010. október 21. - Feiertag Erik

 A BK ősszel ismét kuponokkal jelentkezik, melyek letöltés után kinyomtathatóak, és használhatóak. Az akció november 15-ig él.

Nem sikerült túl változatosra ez az összeállítás, csak alap kuponok kaptak helyet benne, de attól még persze jó ajánlatok közül válogathatunk. Vehetünk két Whopper Juniort sültkrumplival és üdítővel 999 forintért, vagy ugyanezt két sültkrumplival és két üdítővel 1299 forintért. Ugyanilyen kombinációban vásárolhatunk Csirkeszendvicseket, ugyancsak 999 - 1299 forintos áron.

Van még Whopper és Csirkeszendvics sültkrumplival és üdítővel, vagy ugyanezen szendvicsek két sültkrumplival és két üdítővel. Előbbi 1299, utóbbi pedig 1599 forintba kerül. Valamint az elengedhetetlen két Whopper sültkrumplival és itallal 1499 forintért, vagy ennek a két sültkrumplival és két üdítővel ellátott változata 1799 forintért.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr486306640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása