Nagy Jeges Körkép!

2010. július 22. - Feiertag Erik

Itt a nyár, és igaz, hogy már a közepében vagyunk, de még mindíg érdemes körülnézni, mivel is kedveskednek a gyorsétermek ebben a hőségben. Tehát következzen a Nagy Jeges Körkép!

McDonalds: A legnagyobb étteremlánc idén nyáron is megolcsósította a fagylaltját, tehát a tölcséres McFreez csak 100 forint. Kérhetjük öntettel is, de ekkor le kell mondanunk a tölcsérről, és az olcsó árról. Ezen kívül van egy újdonság is, mégpedig az, hogy ha ugyanezt csokibevonattal kérjük. Utóbbiért 150 forintot kell leszurkolnunk. Ezen kívül idén is itt vannak a klasszikus Shakeek (natúr, csokis, epres), valamint a McFlurry, mely gyakorlatilag egy nagy adag fagyi, mindenféle darabokkal (Smarties, Cornetto, Nesquik), valamint öntettel (eper, karamell, csoki). Shakeből van kicsi és nagy, a kicsi 250 körül van, a nagy ha jól tudom úgy 500 forint. A McFlurry áráról meg fogalmam sincs.

BurgerKing: A BK ezúttal nagyot húzott, és a meki babérjaira tör a 100 forintos fagyival, melyhez ezért a pénzért egy roládot is kapunk. Ezen kívül öntetet is kérhetünk rá (csoki, eper, karamell, erdei gyümölcs), bár ez több pénzbe fog kerülni, és nem is tölcsérben kapjuk. Ezen kívül még mindíg kapható a BKool (epres-kekszes, csokis-krémes, mangó-maracujás), mely nagyban hasonlít a McFlurry-re, csak itt nem kombinálhatjuk annyira az összetevőket. Viszont csak 450 forintba kerül. Azthiszem ennyi lett volna a BK kínálata.

KFC: A KFC az egyetlen, aki nem rendelkezik olcsó fagyival, viszont e helyett van Krusherjük (epres, karamellás, KitKatos), melyről már írtam korábban, de azért újra elmondom, hogy ilyen jégkása szerű dologról van szó, és a meglehetősen kis adag ellenére elég sokáig kitart a hidegsége miatt. Ez 390 forintba kerül.

Ennyi lett volna a Nagy Jeges Körkép, remélem tudtam segíteni a választásban. De azért egy rendes fagyistánál vásárolt fagyinak nincs párja. Árban sem, hehe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása