Reggeli Párszázas

2010. március 18. - Feiertag Erik

Végre, a régóta várt McReggeli olcsóbbítás! Jó, ha belegondolok igazából a jó dolgokat még mindíg drágán lehet megvenni, de ez első lépésnek nem rossz.

Az akció keretein belül 200 forintért lehet megkapni a következőket: Szalámis Toast, Dupla Sajtos Toast, Bundáskenyér, McBuri, Kis Fonott Kalács Vajjal, Forró Tea (2dl), és Hosszú Kávé (ugyan csak 2dl). Hát... Igazából ezek közül csak két dolog keltette fel az érdeklődésemet: A McBuri és a Kis Fonott Kalács. A McBuri finom, azt ismerem, mindíg azt kérek McReggelimhez, bár ezt nem sűrűn teszem. A kalács meg mérettől függően lesz jó vagy rossz ajánlat. Végülis, a tea-kávé duó sem rossz, bár én ha mekiben meleget iszok az forró csoki. Mmmm.... Forrócsoki...

A képen egyébként a McBuri látható, melynek népi elnevezése Lepcsánka. Hasnoló volt a RösztiBurgerben annak idején. Kicsit olajos, ennek ellenére finom.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr346306696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása